871 71 44 32 ·  escoletablaucel@gmail.com
  FACEBOOK · es ESP · ca CAT · ca ENG

Serveis

Escola guarderia

Servei de guarderia per poder acompanyar als infants abans de l’horari educatiu. De les 7:00 a les 9:00 hores.

Servei educatiu

Comença a les 7:00 del mati fins a les 18:00 hores de la tarda, les famílies podran triar un horari adaptat a les seves necessitats, sempre i quan es respectin els horaris d'entrada i sortida del centre.

Dia a dia

Menjador

Servei de càtering casolà, amb aliments de temporada i de primera qualitat. Proporcionem als nins i nines una alimentació saborosa, sana i nutritiva, a base de productes de temporada. Aquest servei s'adapta en casos de intoleràncies alimentàries o necessitats per a dietes especials.

Ludoteca

Espai de jocs adaptats amb zones de moviment, psicomotricitat, joc simbòlic, construccions i trencaclosques, taller de dibuix i expressió plàstica...

Espais familiars

Trobades familiars dinamitzades per una educadora. Xerrades i tallers formatius sobre la criança i el desenvolupament dels infants.

Tríptic

Servei d’Atenció Primerenca (EAP)

El centre disposa d´un equip de servei d’atenció primerenca, on disposam d´assessorament pedagògic i psicològic per atendre qualsevol tipus de necessitat en el desenvolupament psicològic de l’infant.

Facilitat en la gestió del pagament de l’escoleta

Els pares/mares que puguin disposar d’aquest servei al lloc de treball podran utilitzar els xecs per efectuar el pagament de la mensualitat del centre.

Skyblue

L’anglès ha trobat el seu lloc a les aules de Blaucel i ha tractat de ser un més dels aprenentatges que ajuden a créixer als vostres fills i filles dia a dia.

Veure

Horari

     Horari de Dilluns a divendres de 7.00 a 18.00 hores.