871 71 44 32 ·  escoletablaucel@gmail.com
  FACEBOOK · es ESP · ca CAT · ca ENG

Skyblue

poster-angles

L’anglès ha trobat el seu lloc a les aules de Blaucel i ha tractat de ser un més dels aprenentatges que ajuden a créixer als vostres fills i filles dia a dia.

 

Aquest nou curs, posam en marxa una nova iniciativa per oferir un servei d’aprenentatge en anglès. “SKYBLUE, English Learning Center” és un centre d’anglès per a infants d’entre 1 a 7 anys.
El centre està totalment adaptat per aquestes etapes on els nins i nines podran gaudir de diferents espais: hort, cuina, aula de psicomotricitat, pati, aules totalment equipades…

 

En què consistirà?
Es tracta d’un servei de qualitat que es realitzaria en grups reduïts de fins a 6 alumnes per aula, d’aquesta manera aconseguim una atenció i aprenentatge més individualitzat. Es treballarà principalment a partir de pedagogies alternatives, actives i participatives, de treball en equip, on s’aprendrà anglès com una tasca compartida; i on es duran a terme tallers, ambients i jocs didàctics:

  • Tallers de les Emocions, de relació i coneixença personal.
  • Tallers creatius d’Art contemporani i Música.
  • Tallers d’Audició, Llenguatge i Lògica: “Mathematics Games, Words and Phonics”.
  • Tallers de Treballs Cooperatius i Habilitats de Pensament: “Think and play”.
  • Tallers d’Educació Corporal.

Un dels objectius principals que es vol aconseguir és que sigui molt més que un centre on es realitzin activitats en anglès, sinó que també sigui un lloc on l’educació social, personal i emocional hi sigui molt present.

 

Preus
1 hora a la setmana 38 €/mes
2 hores a la setmana 72 €/mes
Taller setmanal (2 hores) 28 €/setmana
Matrícula i material curs 60 €/ anual

blaucel-logo-skyblue-01-1